Produkter

Varukorg

Kontakt

Courtesy Business
Tulegatan 35A
113 53 Stockholm
Sweden
E-post:
Webb: www.candlecard.se
Telefon: 070-757 76 00

Facebook

Information

Köp- och leveransvillkor

Orderbekräftelse
När du har godkänt din beställning skickar vi en orderbekäftelse via e-post. För att undvika att bekräftelsen hamnar i din spam-korg, lägg till order@candlecard.se i din e-posts kontaktlista. Observera att orderbekräftelsen gäller som faktura.
 
Priser
Alla priser är inklusive moms. 
Vid beställning av större volymer kontakta order@candlecard.se för offert.
 
Betalning
Fakturabetalning: För order upp till 1000 kr. Betalning inom 10 dagar. Vid utebliven betalning skickas betalningspåminnelse. Dröjsmålsränta 20 %. Betalning sker till Bankgiro: 648-1774. Ingen separat faktura skickas utan orderbekräftelse gäller som faktura.

Postförskott: För order över 1000 kr. Postförskottsavgift på 40 kr tillkommer.

Frakt och leverans
Fraktavgift tillkommer på alla beställningar. Avgiften anges i kassan. Leveranstid 3-4 vardagar.
Får vi tillbaka paket som inte lösts ut från Posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med en sådan retur.
Om varan skadas eller kommer bort under transporten till kund är vi betalningsansvariga, du måste dock meddela oss via order@candlecard.se  inom 14 dagar. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du ekonomiskt ansvarig.
 
Reklamation
För att reklamera en felaktig eller defekt vara kontakta oss på order@candlecard.se inom 14 dagar.  Vi skickar därefter ut ersättningsvara och ersätter eventuellt returporto.

Ångerrätt och retur
Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Meddela oss på order@candlecard.se. Bifoga en kopia på faktura/följesedel tillsammans med varan du returnerar. 
 
Kunduppgifter
För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Var extra noga med att kontrollera din e-postadress och lägga gärna till order@candlecard.se i din kontaktlista för att undvika att mailen hamnar i din spamkorg.
 
Sekretesspolicy
Personuppgifter som registrerats används endast internt. Inga personuppgifter förs vidare till tredje part. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.