Produkter

Varukorg

Kontakt

Courtesy Business
Tulegatan 35A
113 53 Stockholm
Sweden
E-post:
Webb: www.candlecard.se
Telefon: 070-757 76 00

Facebook

Information

Om Candle Card

Candle Card - Ljuskort är en helt ny produkt framtagen för att du ska kunna göra minnesljusen mer personliga. Kortet är gjort i papp för att man enkelt ska kunna skriva, rita eller sätta fast bilder, allt för att skapa ett så personligt ljus som möjligt. Då korten är lägre än dagens normala minnesljus så blir de aldrig varma och börjar därför inte att brinna.

Vi hoppas att detta kommer att skapa en vacker inramning till våra minneslundar och andra ställen där vi idag möter minnesljusen. Ljuskorten hjälper till att förmedla de tankar som vi skänker till våra nära och kära som idag inte är med oss.

Ljuskorten är producerade i Sverige och tryckta på miljövänligt svanenmärkt papper av Realtryck. Paketering görs av Samhall, Kista.

Candle Card produceras och utvecklas av företaget Courtesy Business Sverige AB som ägs av Peter Scherr. Idén med ljuskorten föddes i samband med att min mamma gick bort.

Plötsligt blev plastljusen med producenternas stora företagslogotyper som pryder våra kyrkogårdar väldigt påtagliga och svårigheten i att på ett personligt sätt kunna hedra minnet av de som levt och betytt så mycket för oss uppenbart. Tillsammans med Karin Hallerbäck och formgivaren Mikael Hulkko lanserades Candle Card på marknaden våren 2010.